Divadlo K

Workshop s Robom Suchým: Transformácia tela - od živého k neživému (23.-25.6.2023)

Predstavenie sa momentálne nehrá

Divadlo K uvádza Workshop s Robom Suchým: Transformácia tela - od živého k neživému (23.-25.6.2023)

Divadlo K

Brožúra Viac o divadle a ďalšie predstavenia

Ako môžem transformovať svoje telo, aby som bol schopný performovať ako neživý objekt / neživá bytosť?

Divadlo K pozýva na jedinečný pohybový workshop ovplyvnený praxou a skúsenosťou s technikami a filozofiou Butoh, mindfulness meditácie, pohybového herectva a tanečnej improvizácie.

Workshop je určený pre performerov, skúsených moverov, študentov herectva alebo tanca, ale aj každého, kto má záujem hlbšie spoznať sám seba.

Lektor
Róbert Suchý, MA vyštudoval bakalárske štúdium na Dance and movement studies na University of Derby a magisterské štúdium na Trinity Laban. Je držiteľom certifikátu Mindfulness meditation teacher. Pôsobil ako hosťujúci lektor na University of Derby. Ako performer tancoval a hýbal sa napriklad pre MCDC, Transition Dance Company ale aj seriály Hra o tróny, Prstene moci, The Frankenstein Chronicles. Vlastnú tvorbu predstavil aj na International Butoh festival Amsterdam a na 20. výročí Butohu v Londýne. Žije a pôsobí v Londýne.


Workshop bude rozdelený do troch dní po 4 hodiny. Okruhy tém na jednotlivé časové bloky:

Deň 1: Využitie meditácie na hlbšie spojenie sa s prirodzenými pohybovými tendenciami v nás. Týmto prepojením zistíme, že inteligencia nášho tela má možnosť informovať našu tvorivú činnosť.

Deň 2: Cez vnemové vnímanie okolitého sveta budeme objavovať premeny tela na neživý objekt. Ako sústredením sa na zrak, čuch a dotyk zmeníme polohu nášho tela.

Deň 3: Použitím cvičení a filozofie Butoh budeme pozerať na možnosti deformácie tela, aby sme dosiahli finálnu premenu od živého tela k neživému objektu.


Kedy: 23.-25. 6. 2023 

Kde: Divadlo K, Palackého 5, Bratislava

Účastnícky poplatok: 90 €, zvýhodnená cena s prihlásením do 16.6.2023: 75 €

Prihlášky posielajte na info@divadlok.sk

Čas3 minúty
Kúpiť
lístky

S kým by ste chceli ísť na toto predstavenie?

Pozvite niekoho do divadla:

Messenger Pozvať cez MessengerWhatsApp Pozvať cez WhatsApp
Facebook Zdieľať na FacebookZdieľať Skopírovať odkaz